Навігація
Наша школа
Опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14

Гаївська ЗОШ І-ІІ ступенів

Мого дитинства краю рідний,
Моя стежиночко свята.
В проміннях сонечка зігріта,
Моя ти школо Гаївська.

Ми раді Вас вітати на сайті нашої школи!

Головна » Архів матеріалів
Стаття
2019-06-06 Вело- екскурсія до скіфських курганів

30  травня учні школи разом зі своїми вчителями здійснили вело- екскурсію до скіфських курганів  в с. Великі Будки.   Багато нових знань  про життя і культуру скіфських  племен , їх обряд захоронення отримали  діти від  вчителя історії О.П.Ткаченка .  Подих  сивої давнини  підганяв їх на вершини курганів, викликаючи нові  і нові запитання про життя – буття  скіфів.

     На території курганів, околиці лісу та яру, що притулився до нього, вчител ... Читати далі »

Стаття
2019-05-28 Розпочав роботу пришкільний майданчик

З 27 травня в школі розпочав роботу пришкільний майданчик з денним перебуванням,в складі 27 чоловік. Діти розпочали свою роботу з веселої фізичної зарядки, конкурсу емблем та загонових пісень. Свято «Сподівань і надій» , конкурс малюнків на асфальті «Казковий світ очима дітей», робота англомовного табору – таким насиченим був перший день в таборі. Дитяча фантазія проявилася в персонажах їх малюнків, новостворених віршах та піснях. Начальник табору Лупач Л.М. та завідувач філії привітали дітей з початком роботи та висловили побажання. щоб кожний день , проведений у таборі , відповідав назві його - «Сонечко»

... Читати далі »

Стаття
2019-05-28 Пролунав останній дзвінок

Пролунав останній дзвінок для випускників 2019 року в Гаївській філії ОНЗ «Хмелівський НВК». Школа зібрала людей різних поколінь, що з року в рік творили її історію, примножували її славу, якими гордиться і всіх пам’ятає. Скільки спогадів, мрій та сподівань принесло це свято. В стінах школи все як колись: дзвінко щебече дітвора, заклопотані вчителі та іншими стали випускники: з посивілими скронями, але молодецьким запалом. Ніхто не в силах зупинити час. 50 років, 40 років, 30 років, 20 років, 10 років… багато це чи мало – розсудив кожний з присутніх. Роки летять та сьогодні дороги всіх випускників злилися в одну єдину, що привела до храму науки, повернула в дитячі та юнацькі роки. Сьогоднішніх випускників вітали представники влади – сільський голова Биченко Я.П., завідувач філії Гирич Л.М., батьки учнів та випускники минулих років. Білі голуби , тріпочучи крильми, піднялися над зеленокосими ялин ... Читати далі »

Стаття
2019-05-28 «Що обрати – шкідливу звичку чи здоров’я?»

В рамках проведення тижня безпеки життєдіяльності був проведений круглий стіл для учнів 7 - 9 класів «Що обрати – шкідливу звичку чи здоров’я?» Учні під час дискусії використовували різні джерела інформації та форми роботи: колективну роботу, презентування та ін…

В рамках проведення тижня безпеки життєдіяльності був проведений круглий стіл для учнів 7 - 9 класів «Що обрати – шкідливу звичку чи здоров’я?» Учні під час дискусії використовували різні джерела інформації та форми роботи: колективну роботу, презентування та ін…

... Читати далі »

Стаття
2019-05-22 День Перемоги

9 травня учні Гаївської філії (ЗОШ І- ІІ ступенів) ОНЗ "Хмелівський НВК" взяли участь у Лінійці пам'яті, присвяченій 74 річниці Дня Перемоги над німецько-фашистським загарбниками. Словами вдячності були згадані прізвища односельців, які загинули на фронтах війни, захищаючи свою Батьківщину.

Стаття
2019-05-07 Участь в благодійній акції "Серце до серця"

З 01 до 30 квітня учні школи, педагогічні працівники та жителі села Гаї включилися в благодійну акцію "Від серця до серця". Проводився збір коштів для закупівлі кардіологічного обладнання у дитячі лікарні Сумської області. За цей період активізувалася також робота по пропаганді здорового способу життя, профілактиці серцево - судинних захворювань. Круглий стіл, уроки здоров я, виховні години - далеко неповний список заходів, що проведені в школі та презентовані за цей період. Участь у цій акції є традиційною, зібрані кошти в сумі одна тисяча сто вісімдесят гривень перераховані на вказані реквізити Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця" Дитячі сердечка учнів школи були відкриті для добра, любові до ближнього. бажання допомогти хворим маленьким пацієнтам

Стаття
2019-05-07 Відзначення 33-х роковин Чорнобильської катастрофи (23-26 квітня 2019 року).

Відзначення 33-х роковин Чорнобильської катастрофи (23-26 квітня 2019 року). Понад 30 років тому – 26 квітня 1986 року – світ облетіла звістка про жахливу аварію на Чорнобильській АЕС, що завдала невиліковної рани українському народу. Минають роки, але чорна віха Чорнобиля і сьогодні кидає свою тінь на долі мільйонів українців. У зв’язку із 33-ми роковинами Чорнобильської катастрофи в навчальному закладі проведено ряд заходів: зустрічі учнів з учасниками ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС; перегляд документальних фільмів про Чорнобиль, майстер-класи для учнів по виготовленню з паперу журавликів у пам’ять про жертви Чорнобильської аварії тощо. З 23 по 26 квітня у навчальному закладі вчителями було проведено тематичні виховні години «Нехай у серці не згасне пам’ять», години інформування «Іншої землі у нас не буде, нам потрібно нашу зберегти», урок пам’яті «Чорнобиль: подвиг і трагедія», виставка малюнків «Чорнобиль о ... Читати далі »

Стаття
2019-04-25 Булінг

БУЛІНГ: ЗА ДІТЕЙ ВІДПОВІДАЮТЬ БАТЬКИ

Традиційно причиною батьківських нарікань і не зовсім приємних виховних моментів для того, хто не вивчив урок і отримав низьку оцінку, є двійки-трійки у щоденнику. Причин для виховних моментів побільшало відтоді, як на законодавчому рівні у нашій країні введено відповідальність за булінг. І діти, і батьки повинні знати: булінг – не просто зло, яке зачіпає підліткове середовище, а ще й в окремих ситуаціях привід сплатити немалий штраф. І платити його будуть батьки того, хто дозволяє собі принижувати однокласника чи товариша по школі. Реалізуючи Загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!», Міністерство юстиції розпочало інформаційну кампанію #СтопБулінг, орієнтовану на дітей та їх батьків. Питання стало наскільки актуальним, що поняття «булінг» визначили на законодавчому рівні та прописали у Законі України «Про освіту» та в Кодексі України про адміністративні правопорушення. Визначення зафіксовано так: « ... Читати далі »

Стаття
2019-04-16 «За чисте довкілля»

Виконуючи розпорядження Департаменту освіти та науки Сумської обласної державної адміністрації від 20.03.2019 №05.2-13/1267 «Про благоустрій територій та проведення щорічної акції «За чисте довкілля», з метою забезпечення чистоти, порядку на прилеглих до навчальних закладів територіях, збереження та примноження зелених насаджень, виховання дбайливого ставлення молоді до природи рідного краю, узагальнення освітнього, виховного матеріалу з питань охорони довкілля, активізації участі молоді у Всеукраїнських масових заходах, учні школи взяли участь у щорічній Всеукраїнській весняній акції «За чисте довкілля» та Дні благоустрою території села Гаї. Діти, вчителі та працівники школи з ентузіазмом взялися прибирати шкільну територію, сад та площу, прилеглу до узбіччя дороги . Малеча збирала побутове сміття в мішки, старші учні разом з дорослими вимітали та білили . Всі з задоволенням відмітили, що школа стала іншою, ї ... Читати далі »

Стаття
2019-04-16 Булінг

Якщо ти байдужий до страждань інших, ти не заслуговуєш називатися людиною (Сааді) З метою попередження булінгу, а саме жорстокості та насильства серед підлітків, профілактики злочинів та правопорушень в Гаївській ЗОШ 1-11 ступенів були проведені батьківські збори на тему «Булінг у дитячому середовищі: причини, наслідки та його подолання». Гирич Любов Миколаївна ознайомила всіх присутніх з причинами виникнення булінгу, його формами та впливу цього явища на окрему особистість і учнівський колектив в цілому, зазначивши: «Виховання дитини починається з сім'ї. Не слід забувати, що виховуючи ви будуєте храм дитячої долі і життя. І саме від вас залежить наскільки цей храм буде наповнений світлом радості, тепла і людських цінностей, поваги, взаєморозуміння… Насилля у школі - проблема, про яку довгий час було не прийнято говорити. Одним із аспектів насилля є жорстоке поводження з дітьми та нехту ... Читати далі »

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 »
меню для ucoz
Найкраще
  • - !
  • -
  • -
  • -

Вчимося цікаво
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »

uCoz

Экспорт новостей RSS 2.0

В закладки: