Навігація
Наша школа
Опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14

Гаївська ЗОШ І-ІІ ступенів

Мого дитинства краю рідний,
Моя стежиночко свята.
В проміннях сонечка зігріта,
Моя ти школо Гаївська.

Ми раді Вас вітати на сайті нашої школи!

Головна » Архів матеріалів
Стаття
2019-12-22 Всеукраїнський тиждень права

З 9 по 13 грудня в Гаївській філії ЗОШ І_ІІ ступенів ОНЗ "Хмелівський НВК" було проведено Всеукраїнський тиждень права. Учні 8-9 класів відвідали всеукраїнський урок "Права людини", проведені виховні години і бесіди на правову тематику у початкових класах, конкурс малюнків.

Стаття
2019-12-09 Засідання клубу "Еврика"

У невимушеній обстановці пройшло засідання клубу «Еврика» для 5 – 9 класів, метою якого було розширити знання про зв’язок людини з природою, розвивати творчі здібності дітей, виховувати естетичне почуття, любов, повагу та бережливе ставлення до оточуючого світу, цікавість до нього, вміти користуватися знаннями, отриманими на уроках хімії та біології Дорога добра – це дорога, якою повинна йти кожна людина: від народження і до смерті. А з чого ж вона починається? Вона починається зі ставлення людини до оточуючого світу. Оточуючий світ – це не тільки люди, які поруч з вами, а й рослини і тварини. Адже все, що Навкруги, живе. Всі завдання – цікавинки будувалися за принципом: «Я і природа, моє місце в живому світі». Учні з задоволенням виконували їх, використовували комп’ютерну техніку, працювали з QR- кодами. Діти працювали в групах, що їх згуртовувало і розкривало нові здібності.

... Читати далі »

Стаття
2019-11-25 Голодомор

22 листопада в приміщенні Гаївської філії ЗОШ І-ІІ ступенів була проведена лінійка пам'яті, присвячена жертвам Голодомору 1932-1933 років. $IMAGE1-left$ $IMAGE1-left$ ... Читати далі »

Стаття
2019-11-25 Зустріч з Людмилою Ромен

6 листопада учні нашої школи відвідали Роменську районну бібліотеку ім. Йосипа Дудки, де відбулася презентація поетичних збірок «Срібне коло місяця», «Чорнобривці на снігу» поетеси, композитора, члена Національної спілки письменників України Людмили Ромен. Нові книжки авторки - довгоочікуваний об'ємний творчий плід її роботи над поетичним словом. У збірках представлене жанрове розмаїття: патріотична, філософська, духовна та інтимна лірика. На святі були присутні митці нашого краю: Олександр Тарасенко, Валентина Шевченко, Тетяна Мочакова, які відзначили, що чарівна музика серця поетеси переливається в слова на папері.
Людмила Валентинівна з душею та емоційно декламувала свої вірші, які глибоко поринали у серця всіх присутніх, та зачарувала своїх шанувальників неймовірним співом. Всі присутні щиро дякували Людмилі Ромен за чарівне свято поезії. ... Читати далі »

Стаття
2019-11-25 Cемінар вчителів хімії

22 жовтня в навчальному закладі проводився районний семінар вчителів хімії «Методи та прийоми створення ситуації успіху, як напрямок соціалізації особистості школяра при вивченні предмету «Хімія». Проводився майстер – клас «Організація і проведення квестових завдань на уроках хімії та в позаурочний час». Ігрові технології начання – це така організація навчального процесу, під час якої навчання здійснюється в процесі включення учня в навчальну гру (ігрове моделювання, «проживання» ситуації). Навчальні ігри мають на меті, окрім засвоєння навчального матеріалу, умінь і навичок, ще й надати учневі можливість самовизначитися, розвивати творчі здібності, сприяють емоційному сприйманню змісту навчання. Універсальними інтелектуальними іграми, які використовуються не тільки на уроках а й позаурочний час є такі як «Що? Де? Коли?», «Брейн – ринг», «Поле чудес», «Лото», «Слабка ланка», «Біошоу», КВК, кросворди, сканворди, ребуси, проблемні задачі та ситуації і т.д. Однак на уроках викор ... Читати далі »

Стаття
2019-11-25 День козацтва

Впереддень Дня козацтва і захисника Вітчизни в Гаївькій ЗОШ І-ІІ ступенів було проведене спортивно-патріотичне свято "Козацькі забави". Під час змагань учні проявили свою спритність, фізичну витривалість, почуття колективної відповідальності. Команди проявили свою ерудованість при формуванні відповідей на запитання про історію козацтва.

... Читати далі »

Стаття
2019-11-25 76 річниця визволення Роменщини

16 вересня в Гаївській філії ЗОШ І-ІІ ступенів була проведена лінійка пам'яті, присвячена 76 річниці визволення Роменщини від німецько-фашистських загарбників

Стаття
2019-11-25 Свято Першого дзвоника

2 вересня у нашій школі уже традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника. Шкільне подвір’я знову наповнилося яскравими барами осінніх квітів, дитячим дзвінким щебетанням, веселими мелодіями. День знань був емоційним, насиченим та зворушливим, бо маленькі першокласники відкрили для себе нову сторінку життя. Звучала урочиста музика, звідусіль линули теплі слова, і кожне серце, хвилюючись, відгукувалось на заклик першого дзвоника. Директор школи, Гирич Любов Миколаївна, сердечно привітала всіх присутніх з успішним початком нового навчального року, і подякувала всім тим, хто допомагає школі втілити у життя всі задуми.

... Читати далі »

Стаття
2019-07-05 День прощання зі школою.

Для випускників Гаївської філії ОНЗ «Хмелівський НВК» цього навчального року   настав  день прощання зі школою. Попереду незвідана даль, позаду – батьківський поріг, розквітла калина, протоптана стежка у шкільному дворі, незрадлива мамина усмішка зі сльозою на щоці.

          Сьогодні в школі свято, яке буває ... Читати далі »

Стаття
2019-06-05 «Майбутнє України творити молодим»

Учні  Гаївської філії  Дука О., Штанько К., Кучеренко Б. брали участь в   обласному святі «Майбутнє України творити молодим», присвячене Дню захисту дітей. Програмою свята було передбачено проведення квесту «Професія майбутнього: мій вибір», подорож «Містом професій», під час якої учасники  проголосували за професію майбутнього, оформлення карти професій Сумщини, флешмоб, квест-екскурсія центром міста Суми, святкова концертна програма «Веселка творчості». Згідно з умовами квесту команда повинна пройти 6 локацій – а це заклади професійно-технічної освіти області які в цей день також проводили Ярмарок професій. На початку квесту команда – учасник отримувала маршрутний лист, у якому вказано час і послідовність проходження локацій. На кожній локації квесту передб ... Читати далі »

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 12 13 »
меню для ucoz
Найкраще
  • - !
  • -
  • -
  • -

Вчимося цікаво
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »

uCoz

Экспорт новостей RSS 2.0

В закладки: