Навігація
Наша школа
Опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14

Гаївська ЗОШ І-ІІ ступенів

Мого дитинства краю рідний,
Моя стежиночко свята.
В проміннях сонечка зігріта,
Моя ти школо Гаївська.

Ми раді Вас вітати на сайті нашої школи!

Головна » Архів матеріалів
Стаття
2018-03-28 "Кенгуру скликає друзів"

    "Кенгуру"- це чудовий конкурс, прекрасна інтелектуальна гра. Головна його мета - показати кожному учневі, що процес пошуку способу розв'язання математичної задачі може бути живим, захоплюючим і навіть веселим. Конкурсні задачі сприяють розвитку логічного мислення та кмітливості, підвищенню загального рівня ерудиції, здатності краще розуміти інші науки.

    15 березня 2018 року в Гаївській ЗОШ І-ІІ ступенів було  проведено міжнародний математичний конкурс "Кенгуру". У конкурсі брали участь учні  3 - 8 класів нашої школи. Вже стала хорошою традицією в нашій школі участь у математичному конкурс ... Читати далі »

Стаття
2018-03-15 Жінка – найчарівніше творіння Землі!

Кожного року 8 березня увесь світ відзначає Міжнародний жіночий день, свято весни і кохання. У дні весняного пробудження й оновлення людство вшановує жінку. Неможливо уявити життя на планеті без жінок: чарівних, лагідних, щирих на любов, берегинь родинного вогнища, мудрих наставниць, просвітниць душевного спокою, доброти та злагоди, - життя на Землі попросту не існувало би.

О жінка! Через всі літа,
Ти в ... Читати далі »

Стаття
2018-03-13 Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика

        Вітаємо ученицю 4 класу Черненко Поліну за зайняте І місце в ІІІ обласному етапі ХVIII Міжнородного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та вчителя який підготував - Бірюк Л.Г. 

... Читати далі »

Стаття
2018-03-11 День українського герба

Наш герб - тризуб, це воля, слава, сила.

Наш герб - тризуб, недоля нас косила.

Та ми зросли, ми є, ми завжди будем, 

Добро і пісню несемо ми людям.

Стаття
2018-02-12 Допомога бійцям АТО

    АТО… Це слово сьогодні знає кожен патріот, кожен свідомий громадянин, кожен, хто гордо зве себе українцем. Тож не випадково і дорослі, і діти стараються усіма силами допомогти бійцям держави.

 

    Вся країна з хвилюванням спостерігає за військовими діями і жодна людина не залишається осторонь цих трагічних подій.

    Учні та вчителі  нашої школи, як можуть, підтримують дух українців, які відстоюють незалежність нашої країни. 

< ... Читати далі »

Стаття
2018-02-12 День безпечного Інтернету

      6 лютого 2018 року у світі відзначався День безпечного Інтернету під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою».

     З метою пропагування ідей безпечного доступу дітей та молоді до Інтернет – ресурсів, ознайомлення батьків, вчителів з проблематикою безпеки дітей в Інтернеті, а також популяризації теми on-line безпеки у Гаївській ЗОШ І-ІІ ступенів вчителі та учні обговорювали питання безпечної поведінки в Інтернеті, потенційних загроз, випадки порушення прав дитини та механізми їх захисту.

... Читати далі »

Стаття
2018-01-31 Бій за майбутнє України: 29 січня – День пам'яті полеглих у бою під Крутами

У думці – знову тліє – бій у Крутах… 
О, неповторний часе золотий!.. 
Ми всі були зелені ще, як рута, 
Але в душі палав вогонь святий...

29 січня виповнилося  100 років бою під Крутами, коли на підступах до Києва бійці УНР чинили опір російськими червоногвардійцями.

29 січня 2018 року в Гаївській ЗОШ І-ІІ ступенів учні переглянули презентацію "До 100 - річчя Крут".

... Читати далі »

Стаття
2018-01-22 День Соборності України

        22 січня в Гаївській ЗОШ І-ІІ ступенів був проведений позакласний захід присвячений Дню Соборності України. 99 років тому 22 січня 1919 року відбулася злука ЗУНР і УНР.

 

... Читати далі »

Стаття
2018-01-10 Новорічна вистава

   Мабуть, кожен хотів би, щоб Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно. Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання, воно обов’язково здійсниться. Існує навіть думка: як зустрінеш свято Нового року, так його і проведеш. Новорічна ялинка  - найголовніший атрибут свята, яка завжди пахне свіжою хвоєю, переливається кольоровими гірляндами та виблискує іграшками.

... Читати далі »

Стаття
2017-12-23 Найкраще свято дітвори - це свято Миколая.

      Найкраще свято дітвори - це свято Миколая.

Відбулося 19 грудня для учнів 1-4 класів.

    Більшість дітей усього світу найбільше з усіх свят люблять свято Миколая. Не виняток і діти Гаївської ЗОШ І-ІІ ступенів. Вони з нетерпінням чекають його цілий рік, уявляють прихід Святого Миколая, як найкраще чудо із чудес, коли освячується найбільшою щирістю вся Земля, коли має бути лапатий сніг, коні із саньм ... Читати далі »

« 1 2 ... 10 11 12 13 »
Найкраще
  • - !
  • -
  • -
  • -

uCoz

Экспорт новостей RSS 2.0

В закладки: