Навігація
Наша школа
Опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14

Гаївська ЗОШ І-ІІ ступенів

Мого дитинства краю рідний,
Моя стежиночко свята.
В проміннях сонечка зігріта,
Моя ти школо Гаївська.

Ми раді Вас вітати на сайті нашої школи!

Головна » Архів матеріалів
Стаття
2018-11-15 Стартував Конкурс імені Петра Яцика

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки від 02.11.2018 № 702-ОД «Про проведення урочистого відкриття ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика» 09.11.2018 відбулося урочисте відкриття ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. До участі в урочистостях запрошувалися : учні – переможці ІІІ-ІV етапів, педагогічні працівники, які їх підготували. Бірюк Людмила Григорівна, вчитель початкових класів та учениця 5 класу Черненко Поліна були в складі делегації Роменського району. Місце проведення свята – м. Суми,Сумський обласний академічний театр драми та музичної комедії імені М.С. Щепкіна.

Стаття
2018-11-15 Знову подорож

Колектив школи кожного року на День Учителя подорожує визначними місцями України. В жовтні місяці відвідали м. Прилуки та Густинський жіночий монастир

Стаття
2018-11-15 Вітаємо

Вітаємо Череду Каріну, ученицю 9 класу . Вона зайняла ІІІ місце в ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови. Вона є також неодноразовим учасником літературних конкурсів

Стаття
2018-10-16 «Козацькі забави»

        14 жовтня українці  відзначали  одразу три свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника України. Усі ці свята дуже взаємопов’язані й виникали послідовно. 14 жовтня православні християни святкують день Покрови Пресвято ... Читати далі »

Стаття
2018-10-02 Хай буде мир!

21 вересня 2018 року у Гаївській філії Хмелівського НВК Був проведений конкурс малюнків "хай буде мир", у якому брали участь учні 5 - 9 класів. Учні школи із зацікавленістю оглянули літературну виставку "Під мирним небом"

... Читати далі »

Стаття
2018-09-27 Лінійка пам'яті

У переддень визволення Роменщини у Гаївській філії ОНЗ "Хмелівський НВК" був проведений круглий стіл, присвячений пам'яті Героя Радянського Союзу, уродженця с. Гаї Северина Мусія Михайловича. Учасниками заходу були учні та вчителі нашої школи , учні Хмелівського НВК та їх наставники. З вітальним словом до всіх звернулася завідувач Гаївської філії Гирич Любов Миколаївна.

Чорнобук Галина Василівна, внучка героя-земляка ... Читати далі »

Стаття
2018-09-27 День знань

День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого. 1 вересня, не зважаючи на вихідний день, Гаївська школа вітала своїх учнів, їх батьків та вчителів. У цьому році ми отримали нову назву - Гаївська філія ОНЗ "Хмелівський НВК". У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

... Читати далі »

Стаття
2018-04-22 Ми обираємо здоровий спосіб життя.

 Ти тільки вступаєш у повноцінне життя, яке наповнене багатьма приємними подіями. Так багато треба встигнути зробити корисного, скільки необхідно побачити й пізнати. Але, насамперед, треба правильно приймати життєві рішення, не уникати відповідальності та не бути байдужим. Кожен з нас не має права ігнорувати проблему ВІЛ/СНІДу, наркоманії, тютюнопаління та алкоголізму; не має права вважати, що його це не стосується. Саме тому учні Гаївської ЗОШ І-ІІ ступенів активно залучилися до проведення заходів, які запобігають поширенню ВІЛ/СНІДу, наркоманії, тютюнопалінню та вживанню алкогольних напоїв середучнів.

... Читати далі »

Стаття
2018-04-10 День сміху в школі

2 квітня  2018 року учні 5 - 8 класів нашої школи провели святковий захід до Дня сміху. До уваги глядачів були представлені інсценівки казок, проведені конкурси, вікторини. Всі весело провели час.

 

... Читати далі »

Стаття
2018-04-10 Міжнародний день числа "Пі"

     14 березня у світі відзначається одне з незвичайних свят - Міжнародний день числа " Пі"(International π Day). 

   Тому і для учнів нашої школи 19 березня 2018 року було проведено науково-практичну конференцію "Число Пі". Учні 6 - 8 класів готували реферати, доповіді, презентації присвячені цьому числу. Діти мали можливість переглянути цікаві відеоролики пов'язнані з числом "Пі".

... Читати далі »

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 »
меню для ucoz
Найкраще
  • - !
  • -
  • -
  • -

Вчимося цікаво
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »

uCoz

Экспорт новостей RSS 2.0

В закладки: