Навігація
Наша школа
Опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14

Гаївська ЗОШ І-ІІ ступенів

Мого дитинства краю рідний,
Моя стежиночко свята.
В проміннях сонечка зігріта,
Моя ти школо Гаївська.

Ми раді Вас вітати на сайті нашої школи!

Головна » Архів матеріалів
Стаття
2021-01-06 Засідання педагогічної ради

29 грудня в Гаївському навчальному закладі проводилося засідання педагогічної ради. Розглядалися питання : - Про професійну компетентність вчителя зарубіжної літератури та результати навчальних досягнень здобувачів освіти. Про можливості та проблеми вивчення гуманітарної дисципліни. - Про систему роботи вчителя трудового навчання та технологій, фізики Бірюка Ю.І. Робота педагога над педагогічною проблемою та з обдарованою учнівською молоддю. - Формування ціннісного ставлення в здобувачів освіти до здоров׳я, збереження життя на уроках основ здоров׳я, технологій та фізичного виховання Вчителі мали змогу висловити свої думки та задавати запитання до виступаючих ... Читати далі »

Стаття
2021-01-06 Проведення новорічних свят

24 грудня в Гаївській філії Хмелівського ліцею для 1 -4 класів проведена святкова новорічна феєрія. Діти водили хороводи, проводилися конкурси, читали вірші, відгадували загадки і інше. Для 6 – 9 класів проведена конкурсно - розважальна програма. Діти танцювали незвичайні танки, розгадували ситуації, малювали з закритими очима, складали вітальні листівки, інсценізували казки та відомі пісні і т. д. Проводили свято без глядачів, кількість дітей в кожній групі була до 20 чоловік, при цьому дотримувалися санітарно – гігієнічних вимог при адаптивному карантині в навчальних закладах ... Читати далі »

Стаття
2020-06-23 Безпека дітей під час літніх канікул

ПАМ'ЯТКА БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ ПІД ЧАС ЛІТНІХ КАНІКУЛ ДЛЯ УЧНІВ Шановні батьки! Пам'ятайте, що літні канікули для дітей - це можливість набратися свіжих сил, оздоровитися, закріпити набуті знання і використовувати їх у домашніх умовах. Звертаємо увагу на організацію відпочинку Вашої дитини під час канікул. Приділяйте, будь ласка, більше уваги своїй дитині. Залучайте до виконання домашніх обов’язків. Тримайте під контролем проведення дозвілля сина (доньки) за межами дому у вечірній час. Пам'ятка безпечної поведінки під час літніх канікул для учнів Ось і розпочинаються літні канікули. Як завжди, кожен з нас проведе їх по-різному. Подорожі, екскурсії, море, гори, походи, багато друзів - все це чекає на вас влітку. Бажаємо усім гарного відпочинку, яскравих вражень, незабутніх зустрічей, захоплюючих мандрівок! Але також закликаємо Вас завжди пам`ятати елементарні правила безпеки, щоб літній відпочинок не був зіпсований: • ØГуляти й гратися можна в місцях, які призначені для цього. • ØНебезп ... Читати далі »

Стаття
2020-06-16 Звіт завідувача філії про роботу

Шановні батьки. Закінчився 2019 – 2020 навчальний рік, частину якого ми навчалися в умовах карантину. Підведемо певні підсумки роботи колективу школи, а також діяльність завідувача філії на посаді протягом 2019-2020 навчального року. В роботі керуюсь Положенням про порядок звітування керівника перед трудовим колективом, представниками громадського самоврядування школи, щодо своєї діяльності на посаді протягом навчального року, яке було затверджено за загальних зборах у червні 2012 року. Як завідувач філії, у своїй діяльності протягом звітного періоду, я керувалася Положенням про філію, Правилами внутрішнього трудового розпорядку, посадовими обов’язками керівника, законодавством України, іншими нормативними актами, що регламентують роботу керівника загальноосвітнього навчального закладу. 1. Загальна інформація про школу. Гаївська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів є філією Хмелівського ліцею,н колективною власністю Роменської районної ради Сумської області. Управління та ... Читати далі »

Стаття
2020-06-08 Міжнародний день захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє і всієї України. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України. Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. ... Читати далі »

Стаття
2020-06-08 2019-2020 навчальний рік

2019 – 2020 навчальний рік був особливим для випускників Гаївської філії ЗОШ І –ІІ ступенів Хмелівського ліцею, як і для всіх випускників України. Їм довелося закінчувати його в умовах дистанційного навчання, прикладаючи максимум зусиль та старанності, щоб досягти успішних результатів. Стіни рідної школи залишають три дев’ятикласники: Бобро Сергій, Дука Олександр, Федько Микита. За період навчання учні показали себе з найкращої сторони, були активними учасниками художньої самодіяльності, брали участь у різноманітних шкільних конкурсах, спортивних змаганнях, шкільних та районних олімпіадах. Випускники завжди готові прийти на допомогу один одному та іншим. Федько Микита був активним учасником Міжнародного літературного конкурсу ім. Т. Г. Шевченка, Всеукраїнського конкурсу знавців рідної мови ім. П. Яцика, районних олімпіад з української мови та літератури, історії. Дука Олександр має творчі здібності з різьби по дереву. Брав у ... Читати далі »

Стаття
2020-01-27 День Соборності України

22 січня в Гаївській філії ЗОШ І-ІІ ступенів був проведений виховний захід до Дня Соборності України. "Єдиною залишиться навіки"

... Читати далі »

Стаття
2020-01-13 Новий рік

Новий рік – найяскравіше свято дитинства, яке завжди приходить із запашною ялинкою, веселими піснями, запальними таночками, Дідом Морозом, Снігуронькою та щедрими подарунками. Новорічні дива відбулися і в нашій школі. 27 грудня була проведена святкова феєрична програма «Дива новорічної ночі» з новорічними сюжетами, піснями, хороводами, веселими інсценізаціями. По закінченню свята Дід Мороз та Снігуронька вручили дітям солодкі подарунки.

... Читати далі »

Стаття
2020-01-13 Свято Святому Миколаю

Більшість дітей усього світу найбільше з усіх свят люблять свято Миколая. Не виняток і діти Гаївської філії (ЗОШ І-ІІ ступенів) ОНЗ «Хмелівський НВК». Вони з нетерпінням чекають його цілий рік, уявляють прихід Святого Миколая в свої домівки, як найкраще чудо із чудес, коли освячується найбільшою щирістю вся Земля, коли має бути лапатий сніг, коні із саньми ... і бажані подарунки. 19 грудня в школі діти співали, танцювали, читали вірші Святому Миколаю, зачитували йому листи, де писали про свої дитячі мрії, показували свої малюнки. Всі разом пообіцяли гарно вчитися, бути добрими і чесними, допомагати друзям, поважати та слухати старших та вчителів, шанувати батьків, не ображати менших і бути просто добрими та хорошими людьми. А д ... Читати далі »

Стаття
2020-01-08 Зустріч з учасником АТО - Гиричем Богданом

Напередодні важливого державного свята — Дня зброєних сил України відбулася тематична зустріч з нашим випускником, учасником АТО, студентом Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ – Гиричем Богданом. «Важка це праця захищати мир! Багато чоловіків знаходяться у лавах збройних сил України. Вони залишили свої домівки, щоб захищати Україну, її волю, її незалежність. Багато з них пішли на війну добровольцями. Їм болить те, що розривають на шматки нашу землю, і ми віримо, що вони відстоять цілісність нашої держави, її волю, золоті жита і мир. Нам є що захищати, нам є що берегти! І цей святий обов’язок виконують військові незалежної України»,- відкрила захід Любов Миколаївна. Не почуєш у новинах стільки важливого і цікавого, скільки розповів Богдан, поділившись зі школярами своїми спогадами, що пережив за час, проведений в зоні АТО, на сході України, про важкі будні героїв, які захищають незалежність та територіальну цілісність нашої країни. ... Читати далі »

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 12 13 »
меню для ucoz
Найкраще
  • - !
  • -
  • -
  • -

Вчимося цікаво
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »

uCoz

Экспорт новостей RSS 2.0

В закладки: