Навігація
Наша школа
Опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14

Гаївська ЗОШ І-ІІ ступенів

Мого дитинства краю рідний,
Моя стежиночко свята.
В проміннях сонечка зігріта,
Моя ти школо Гаївська.

Ми раді Вас вітати на сайті нашої школи!

Головна » Архів матеріалів
Стаття
2021-03-22 Міжнародний день щастя

Дев'ять років тому з'явилося одне з найоригінальніших і водночас незвичних свят – Міжнародний день щастя. Традиційно його відзначають 20 березня. Основна мета – нагадати всім, що варто радіти життю і бути вдячним за всі подарунки долі, навіть якщо іноді вона підкидає не надто приємні сюрпризи. У рамках проекту в Гаївській філії учні виготовляли лепбуки "Наше щастя зовсім поруч", писали листівки з афоризмами про щастя, стали активними учасниками фотовиставки "Скарбниця щастя". Щиро Вітаємо усіх з Міжнародним днем щастя! Живіть з блиском в очах, з щастям в душі і з надією в серці! Бажаємо всім бути щасливими і ділитись щастям! ... Читати далі »

Стаття
2021-03-22 Міжнародний інтерактивний математичний конкурс "Кенгуру- 2021"

18 березня стартував Міжнародний інтерактивний математичний конкурс "Кенгуру- 2021" Тому здобувачі освіти  навчального закладу  2, 4 та 6 класів з задоволенням виконували  різнорівневі завдання. Вчитель математики Глушко Л. С. привітала дітей, наголосивши на великій значимості цієї науки, провела інструктаж щодо заповнення бланків робіт. Чекаємо тільки гарних результатів!

Стаття
2021-03-22 "Слово Шевченка - живе і вічне"

"Щовесни, коли тануть сніги І на рясті ясніє веселка, Повні сил і живої снаги Ми вшановуєм пам'ять Шевченка" З нагоди відзначення 207- ї річниці від дня народження Тараса Шевченка в Гаївській філії відбулося свято " Слово Шевченка - живе і вічне". В ході свята учні початкових класів глибше ознайомилися з поезією Тараса Шевченка, вчилися сприймати творчість Кобзаря серцем і душею, розвивали дикцію, вправлялися у виразному читанні віршів, брали участь у конкурсі малюнків, інсценівок. Учні 6-9 класів готували проекти-презентації про творчий шлях Тараса Шевченка, віртуальні екскурсії по місцях, які пов'язані з іменем поета. Цікавим і змістовним був конкурс читців "Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття!", де пролунали вірші та пісні українського Кобзаря. Учні школи переглянули презентації, на яких представлено досить цікаву інформацію про життя поета: "Тарас Шевченко - художник", "Ми - нащадки Кобзаря". 9 березня для учнів 6-7 класів було проведено вікторину за творами Т. Г. Шевченка ... Читати далі »

Стаття
2021-03-22 Заходи до 150-річчя від Дня народження Лесі Українки

" Ні! Я жива! Я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає..." Ці слова Лесі Українки стали прологом до циклу масових заходів, які пройшли в Гаївській філії до 150-річчя від Дня народження видатної поетеси. Світ не знав такої поетеси. Безсмертна іскра Прометея запала глибоко в її серце і загорілася ясним вогнем. В промінні цього вогню світ пізнав творіння української поетеси, пройняті філософськими роздумами про людину очікуваного майбуття, сповнені незборимої сили заперечення зла і ствердження добра. Ця поетеса - Леся Українка!

Стаття
2021-03-22 Тиждень української мови

З 1 по 7 березня в Гаївській філії був проведений тиждень української мови "Незвичайні пригоди у Мовній країні." Кожен охочий мав змогу повправлятися у виконанні мовних завдань, спробував свої сили в інсценуванні кумедних ситуацій, що можуть трапитися в житті, якщо погано знаєш мову, та головне - ще раз насолодилися звучанням багатогранного українського слова. ... Читати далі »

Стаття
2021-02-22 Міжнародний день рідної мови

«Українська – це модно! Українська – це круто! Єдиній і рідній мові – бути!» Традиційно з нагоди Міжнародного дня рідної мови у Гаївській філії проведена низка заходів, щоб ще раз долучитися вустами і серцем до материнської мови, найкращої, найсвятішої, найріднішої. Відкриття святкових заходів розпочалося з традиційної тематичної лінійки «Є у світі багато мов, але наша найніжніша у світі». Цікавим і змістовним був конкурс читців «Мово, рідна, слово рідне!...» , який відбувся 18 лютого, серед учнів 6-9 класів. Знавці рідного слова познайомили всіх присутніх не тільки з поезіями про рідну мову – Лесі Українки, Володимира Сосюри, Дмитра Білоуса, Тараса Шевченка та інших письменників нашої кра ... Читати далі »

Стаття
2021-02-22 День пам'яті Героїв Небесної Сотні

19 лютого в Гаївській філії (ЗСО І-ІІ ступенів) Хмелівського ліцею був проведений виховний захід « Хто вмирає в боротьбі, у серцях живе навік» (до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні). Учні і вчителі вшанували пам'ять героїв Небесної сотні хвилиною мовчання. Ніхто не в праві забути морозні дні 2013-2014 року, коли від напруги закипала в жилах кров. коли в ім’я віри і правди один за одним падали від куль майданівці, аби проросли в наших серцях червоними квітами пом’яті. Небесна Сотня - то в серцях вогонь. Він гаряче палав за Україну. Віднині тихим співом заспокой Ти, земле рідная, свою дитину. Їх в мирі, Господи, прийми до себе І шлях високий Боже, освяти. За чисті душі, що злетіли в небо, Небесні Сотні шана й молитви. ... Читати далі »

Стаття
2021-02-01 29 січня - День пам'яті Героїв Крут

29 січня в Гаївській філії (ЗЗСО І – ІІ ступенів ) Хмелівського ліцею – ЗЗСО І –ІІІ ступенів Хмелівської сільської ради проведений цикл заходів для 6 – 9 класів. Це була година – реквієм «Бій під Крутами – символ героїзму та відданості Українській державі». Вчитель історії Ткаченко О.П. створив презентацію , що відображала всі історичні події того часу. «День пам’яті героїв Крут – саме там у 1918 році відбувся бій, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність. Їх було триста – студенти та гімназисти. Проти них були тисячі – солдати, фронтовики та матроси більшовицької армії. Нерівний бій. Бій під Крутами, який на декілька днів віддалив захоплення Києва. Втрати сягали: до 250 юнаків, одна рота (до 30 людей) студентів і 10 старшин. Бойовий наказ наша молодь виконала.» - говорить вчитель. Літературну композицію з музичним супроводом представила вчитель української літератури К.Г. Приходько, яку розпочали словами Павла Тичин ... Читати далі »

Стаття
2021-01-25 День Соборності України

З нагоди Дня Соборності України та виховання у громадян почуття патріотизму і гордості за свою державу у Гаївській філії (заклад середньої освіти I – II ступенів) Хмелівського ліцею Хмелівської сільської ради були проведені тематичні заходи. Учні 7-9 класів переглянули фільм «Свято Злуки. Політика пам’яті». Фільм дав відповіді на багато запитань і показав, що двадцяте століття залишило нам у спадок вирішальні події минулого, які, віддаляючись, не втрачають своєї значущості та актуальності.Учні школи активно долучилися до поетичного конкурсу «Моя Україна- єдина», присвяченого Дню Соборності. Журі відзначило поетичні твори Штанько Крістіни, Калабаєвої Єлизавети, Кучеренка Богдана. У школі організовано виставку малюнків учнів 1-4 класів «Моя чарівна Україна», конкурс стіннівок «Мої мрії про Україну». Були проведені години спілкування (протягом тижня): «Україна – єдина Соборна держава», «Славетні імена України», «Співаєм славу тій події і тепер», «На шляху до Соборності України», «Вон ... Читати далі »

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 12 13 »
меню для ucoz
Найкраще
  • - !
  • -
  • -
  • -

Вчимося цікаво
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »

uCoz

Экспорт новостей RSS 2.0

В закладки: