Навігація
Наша школа
Опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14

Гаївська ЗОШ І-ІІ ступенів

Мого дитинства краю рідний,
Моя стежиночко свята.
В проміннях сонечка зігріта,
Моя ти школо Гаївська.

Ми раді Вас вітати на сайті нашої школи!

Головна » Архів матеріалів
Стаття
2021-11-28 Голодомор

... історія нас горем вчить, Щоб не забулось незабутнє. Бо там, де пам'ять не мовчить, Там щастям повниться майбутнє. Багато трагедій пережив український народ, але жахливішого лиха, як Голодомор 1932-1933 років, історія не знає. Голодомор – одна з найстрашніших катастроф в історії людства. Сьогодні в Гаївському навчальному закладі ми вшановуємо пам'ять жертв Голодомору. Учні початкових класів зобразили " Колосок пам'яті" та створили "Квітку пам'яті". З учнями старших класів був проведений урок-реквієм "У молитві схиляємо коліна". Наприкінці заходу присутні вшанували пам'ять жертв голодомору хвилиною мовчання та запалили свічку пам’яті. ... Читати далі »

Стаття
2021-11-17 Тиждень толерантності

З метою поглиблення розуміння учнями поняття «толерантність», формування поваги до себе та інших людей, розвитку адекватної самооцінки, вміння аналізувати і приймати правильну позицію, виховання спостережливості та уважності до інших ,толерантного спілкування та навичок толерантної поведінки, виховання взаємоповаги, людяності і терпимості в Гаївському навчальному закладі в рамках тижня толерантності, згідно плану, проведені заходи в 5 – 9 класах під девізом «Запали вогник толерантності» : фото челендж « Добро починається з мене» , тренінги «Вчимося бути толерантними та «Толерантність врятує світ» (5 та 7 класи). Вихованці вільно висловлювали свою думку, будували будинки Добра, прикрашали дерево Толерантності, малювали квітку толерантності, працювали з інтернет – сайтами, готуючи вислови про добро та толерантне відношення один до одного. ... Читати далі »

Стаття
2021-11-17 Результати Всеукраїнського мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевенка

13 листопада серед здобувачів освіти загальноосвітніх закладів Хмелівської громади: Хмелівський ЗЗСО, Гаївська філія, Смілівський ліцей ЗЗСО, Дібрівський ліцей ЗЗСО відбувся ІІ етап Всеукраїнського мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевенка в онлайн- режимі. За результатами перевірки компетентним журі маємо такі результати: ІІІ місце: 6 кл. – Місюра Вікторія 8 кл. Дудка Софія ІІ місце: 5 кл. – Пономаренко Катерина (Гаївська філія) 6 кл. – Щеглова Кароліна (Смілівський ліцей) 7 кл. - Лугова Анастасія (Смілівський ліцей) 10 кл. – Осташко Валерія (Смілівський ліцей) І місце: 7 кл. – Пономаренко Олександр (Гаївська філія) Дякуємо всім учасникам та щиро вітаємо наших переможців, які показали високий рівень знань! Шана вчителям: Приходько К.Г., Пасевин Н.Г., Клименко В.В., Северин Г.П., Штанько Н.Г., які гідно підготували своїх вихованців!

Стаття
2021-11-09 Продовження дистанційного навчання

З понеділка відновилися дистанційні заняття в Гаївській філії Хмелівського ліцею. Уроки хімії та біології, фізики та історії, української мови та математики в 2 та 3 класах проведені на платформі ZООM. Вчителі зарубіжної літератури, математики, практикували відеоконференції через Viber. Також цього дня проведена імітаційна гра для молодших школярів "Якщо тебе ображають..." ... Читати далі »

Стаття
2021-11-09 День української писемності та мови

Єдиний скарб у тебе – рідна мова. Заклятий для сусіднього хижацтва. Вона твого життя міцна основа, Певніша над усі скарби й багатства. П. Куліш Мова народу - та його душа, його національна свідомість, це те, що міцно пов'язує історію й сучасність, минулі та прийдешні покоління. З метою пропагування грамотності, популяризації та розвитку української мови 9 листопада в День української писемності та мови учні та вчителі Гаївської філії взяли активну участь у щорічному наймасовішому флешмобі - Всеукраїнському радіодиктанті національної єдності. Цьогоріч він мав назву "Слідом за пам’яттю". Весь дружний коллектив вирішив не тільки перевірити знання рідної мови, а й відчути міцний зв'язок з усіма українцями, які люблять і шанують рідне слово. Тож бережімо її, шануймо і розвиваймо, дбаймо про її чистоту і красу, бо немає більшого скарбу у народу, ніж його мова! ... Читати далі »

Стаття
2021-11-05 Дистанційна освіта в Гаївському навчальному закладі

Продовжується тиждень дистанційної освіти в Гаївському навчальному закладі. За розкладом занять проведені 3 та 4 листопада уроки английскої мови, фізики, математики, української мови та літератури, хімії, історії та геграфії, зарубіжної літератури на платформі ZOOM . Дякуємо батькам та дітям, які відповідально ставляться до відвідування занять. ... Читати далі »

Стаття
2021-11-01 Дистанційне навчання

Інформатизація навчально - виховного процесу - вимога сьогодення. В умовах складної епідеміологічної ситуації з 01.11.2021 в навчальних закладах організоване дистанційне навчання. В Гаївському закладі загальної середньої освіти педагогічні працівники використовують різні інструменти змішаного навчання, поєднуючи синхронне та асинхронне . В початковій школі більше використовується мережа Vіber та індивідуальні консультації. Підбираються цікаві онлайн - завдання, демонстрації дослідів, відеоролики. Вчителі старшої школи працюють на платформі ZOOM, GOGLE Mitt, використовують можливості ВШО та проводять індивідуальні консультації. Зареєстровані на платформах "На Урок", "Всеосвіта", "Мій клас" та ін. ... Читати далі »

Стаття
2021-10-23 Заходи на канікули

Заходи на канікули в Гаївському навчальному закладі були сплановані заздалегідь, тому раніше проведена пішохідна екскурсія до лісу «Полювання за осінньою красою».була вдалою. Учні із задоволенням збирали природний матеріал для уроків трудового навчання та мистецтва. Композиції, світлини яких побачите нижче, виготовлені під час осіннього відпочинку. Діти взяли участь в онлайн вернісажі "Малюємо осінь". Щороку, в нашій школі проходить виставка "Осінній вернісаж". І кожного року учні дивують вчителів своїм вмінням. Що тільки не було в цьому році на виставці? Квіткові композиції, кумедні вироби з овочів та фруктів: ведмедик із капусти, корабель з кабачків. А як же без вусатого козака, якого діти змайстрували з гарбуза? Було аж кілька варіантів! Учні 5 класу долучилися до створення презентації "У світі казок", де поринули у чарівну і загадкову країну Добра. Втілення художнього слова у кіномистецтво – це закономірний творчий процес. Учні 7 класу стали свідками неймовірного перев ... Читати далі »

Стаття
2021-10-19 День захисника України

13 жовтня на базі Гаївської філії до свята Покрови, Дня українського козацтва та Дня захисника України з учнями початкових класів була проведена година спілкування на тему: "Ми- діти козацького роду!". Діти розфарбовували малюнки,виготовляли чобіток козака, складали частинки прислів'їв, написали побажання нашим захисникам на сході України, розповідали про улюблені страви українців. Також взяли активну участь в спортивних змагання "Козацькі забави" до дня захисника України. Активно працювали і старші учні 5-9 класів з ними були проведені виховні години: "Ми нащадки славного козацтва", "Козацькому роду нема переводу", "Українське козацтво- гордість і слава українського народу". А також історична вікторина "Що ми знаємо про українське козацтво" та спортивні змагання "Козацькі забави" Майбутні козаки і козачки демонстрували козацьку завзятість, яскраві поєдинки з мужності. ... Читати далі »

Стаття
2021-09-22 Міжнародний день миру

З нагоди Міжнародного дня миру, який традиційно відзначають в Україні та в усьому світі 21 вересня, у навчальному закладі пройшли тематичні заходи. Зокрема, навчальний день розпочався флешмобом «Ми за МИР», який підготували учні 7 - 9 класів. Школярі (1-4 класи) приєдналися до проведення Всеукраїнської компанії «Голуб миру». Діти власноруч виготовили паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації. Протягом дня був проведений конкурс плакатів та малюнків «Я малюю МИР» (2 -9 класи. Учні вимальовували квітку толерантності, виконували ігрові вправи Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир. ... Читати далі »

« 1 2 3 4 5 ... 12 13 »
меню для ucoz
Найкраще
  • - !
  • -
  • -
  • -

Вчимося цікаво
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »

uCoz

Экспорт новостей RSS 2.0

В закладки: