Навігація
Наша школа
Опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 14

Гаївська ЗОШ І-ІІ ступенів

Мого дитинства краю рідний,
Моя стежиночко свята.
В проміннях сонечка зігріта,
Моя ти школо Гаївська.

Ми раді Вас вітати на сайті нашої школи!

Головна » Архів матеріалів
Стаття
2021-09-22 Практичне заняття з психологом

21 вересня для учнів 2 - 3 класів проведене практичне заняття з психологом Хмелівського ліцею Мариною Пономаренко "Розкажи про себе" . Діти виконували з задоволенням завдання, гралися в ігри. < ... Читати далі »

Стаття
2021-09-17 78-річниця з дня визволення села Гаї від фашистських загарбників

Нам не забути днів війни… У нашій пам`яті вони. І ті герої незабутні, що з нами йдуть в віки майбутні. 16 вересня в селі Гаї візначали 78- річницю з дня визволення населеного пункту від фашистських загарбників. Ця дата залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного жителя.адже у страхітливій Другій світовій війні втратили 89 односельчан. В навчальному закладі проведено ряд заходів: історико – патріотична викладка літератури «Рокам ніколи пам’яті не стерти», бесіда у книжкової виставки, години спілкування «Допоки пам'ять в серці не згасає», урок мужності «На пам'ять не покладено табу",при цьому діти виконували різноманітні завдання (писали послання в майбутнє, малювали групові плакати, складали квітку толерантності) ,мітинг біля пам'ятника "Згадаємо всіх поіменно...", покладання квітів, флешмоб "Діти - проти війни!" ... Читати далі »

Стаття
2021-09-11 Олімпійський тиждень

В рамках проведення Олімпійського тижня 8-9 вересня на базі Гаївської філії відбулися «Малі Олімпійські ігри». Учні школи взяли активну участь : пройшлися сторінками Олімпійських ігор, переглянули відеоролик, познайомилися з видатними спортсменами України. Весело і завзято за участю двох команд «Комета» та «Ракета» відбулися естафетні змагання: перетягування линви, футбольний біг з перешкодами, «Саджання та збирання картоплі», «Гулівер», біг парами... Все це заряджало позитивними емоціями учасників і вболівальників. Перемогла команда «Комета» і звичайно ж дружба. ... Читати далі »

Стаття
2021-09-08 Україна -єдина країна

Цьогоріч перший учбовий день в Гаївській філії і по всій Україні пройшов перший урок під назвою "Україна - єдина країна". Метою першого уроку є формування в учнів розуміння єдності і цілісності України, її багатонаціонального народу як національної ідеї розвитку вільної, незалежної, демократичної та заможної держави. Під час уроку учні ознайомилися з основними історичними подіями встановлення державності України. Діти навчилися з повагою ставитися до державних символів, до традицій українців та представників інших національностей, що населяють країну. ... Читати далі »

Стаття
2021-09-08 День знань

День знань — справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і зворушливий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Побажання усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети, а колективу школи та батькам міцного здоров'я звучали вустами заступника голови Хмелівської об'єднаної територіальної громади Анісімової Марини Вікторівни, старости округу Биченка Якова Петровича. Завідувач Гаївської філії Гирич Любов Миколаївна подякувала колективу закладу, батькам, адміністрації та відділу освіти Хмелівської громади за підтримку і допомогу в підготовці закладу до нового навчального року. ... Читати далі »

Стаття
2021-09-08 Серпнева конференція Хмелівської громади

Співпраця Центру ПРПП з освітянами Хмелівської громади Сьогодні, 30 серпня 2021 року, на серпневій конференції Хмелівської громади, відбулася зустріч та знайомство педагогічних працівників Центру ПРПП з освітянами закладів освіти Хмелова, Діброви, Смілого, Гаїв та Хустянки. Директор Центру Галина Мальцева ознайомила присутніх з діяльністю, місією та принципами нової установи, напрямками роботи та досягненнями за 2020-2021 навчальний рік. Під час воркшопу «Як зустрінеш навчальний рік, так його і проживеш!» консультанти Центру працювали у трьох локаціях та провели майстерки для професійного зростання педагогів. Керівники закладів освіти та їх заступники, керівники шкільних методичних об’єднань познайомилися з теоретичними та практичними аспектами застосування формувального оцінювання в освітньому процесі (спікери Оксана Литвин, Наталія Шкурська). Учителі початкових класів, практичні психологи, асистенти вчителів та соціальні педагоги дізналися про особливості створення нового освітнього ... Читати далі »

Стаття
2021-09-08 Святкування 30-ї річниці Незалежності України

Святкування 30-ї річниці Незалежності в Хмелівській громаді. Свято вдалося на славу!!! Безмежна вдячність всім організаторам та учасникам, хто зробив цей день незабутнім!!!! Слава Україні!!!

Стаття
2021-06-25 Закриття табору

Ось і добігла швидко і непомітно табірна зміна. Що могло бути кращим влітку, ніж відпочинок у пришкільному таборі "Сонечко", де діти класно, корисно, оригінально, пізнавально і цікаво провели час. Зміцніли фізично, духовно подорослішали, залишилися в захваті від ідей та їх втілень, із захопленням та інтузіазмом поділилися почутим, побаченим, створеним власноруч. Відпочинок - це відмінна пропозиція для любителів активно провести час, адже діти надзвичайно допитливі, а табір дозволяє задовольнити їхні інтереси - це і пізнавальні квести, ігри, карнавали, конкурси, інсценізації та різноманітні майстер - класи, все це радує на тлі чудового, повноцінного харчування, яке було вдало підібране в поєднанні із свіжими овочами та фруктами. Також були створені сучасні комфортабельні умови розташування. Це поєднання свіжого повітря і цікавих розваг, які дозволили зробити відпочинок непросто чудовим, а по- справжньому незвичайним, фантастичним,, чудовим, феєричним і, звичайно ж, незабутнім! Багат ... Читати далі »

Стаття
2021-06-25 Подорож до Батурина

17 - 18 червня учні Гаївської філії відвідали історичне місто Батурин Чернігівської області, що розташоване на річці Сейм, яке понад три століття тому було столицею Лівобережної України - свідком багатьох політичних інтриг, військових звитяг і трагедій. Це була резиденція гетьмана Дем'яна Многогрішного, Івана Самойловича, Івана Мазепи та Кирила Розумовського. Ось тому і називають Батурин гетьманською столицею. Побували в історичній будівлі, що збереглася з часів Івана Мазепи - будинку генерального суду, який належав Василю Кочубею. Неабияке враження отримали від Батуринської фортеці - цитаделі, укріплення якої відносять до Xl століття. На її території роздивлялися будинок гетьмана, скарбницю, дерев'яну замкову церкву, бойові гармати та пам'ятний знак кривавої битви жертвам Батуринської трагедії. Під'їхавши до палацу Кирила Розумовського - пам'ятник архітектури, що є частиною Національного історико культурного заповідника " Гетьманська столиця," діти затамували подих. Вони з цікавіс ... Читати далі »

Стаття
2021-06-09 Відкриття табору

9 червня розпочав роботу дитячий оздоровчий табір «Сонечко» з денним перебуванням. В цей день провели експрес – опитування «Що я чекаю від табірної зміни», ознайомили з планом роботи , відбулася урочиста лінійка. Кожен загін готувався до відкриття зміни. Всі обирали назву загону, вчили девіз,пісню та речівку , взяли участь в різноманітних конкурсах . Всі діти були активними учасниками проведених заходів. Святковий концерт-привітання від завідувача філії і начальника табору,запальні танці,конкурси та представлення загонів принесли задоволення всім. Ніхто не сумував. Підсумком дня стала фотосесія. ... Читати далі »

« 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 »
меню для ucoz
Найкраще
  • - !
  • -
  • -
  • -

Вчимося цікаво
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »
  • »

uCoz

Экспорт новостей RSS 2.0

В закладки: